Login
+Follow
Login

Att skapa drama

By Blodad Tand on 2015.04.11 In Blodad Tand Kropp&Sinne

Jag är i en period där det händer många nya och roliga saker, men samtidigt känner jag mig rastlös, tråkig och obetydlig (obetydlig i förhållande till solen, månen och rymden, men förstås viktig för människor runt omkring mig, direkt och indirekt).

Inget av det här är riktiga problem, det är min hjärna som vill skapa drama eftersom den känner sig obekväm i situationen. Jag försöker observera mina tankar, låta denna period flyta på och inte reagera på min frustration.

Det kan vara lättare sagt än gjort, men boken The Power of Now av Eckhart Tolle har varit ett  av många bra hjälpmedel som fått mig att reflektera över det här med drama och hjärnans tendens att vilja analysera och värdera saker.

Jag kan varmt rekommendera boken, den innehåller många saker som känns självklara så fort man läst dem. En bra bok för dig som har intentionen att leva mer i nuet.
Power-of-Now

0 Responses to "Att skapa drama"
Related posts
Related post from other blogs

   Comments (0)

   Leave a comment

   E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
   *
   *

  Blodad Tand?

  Grafisk kommunikatör som strävar efter ett mer aktivt liv nära naturen. Jag har en idé om framtiden som jag trivs väldigt bra med, resan känns spännande och den kommer delvis att dokumenteras här.

  ‘Blodad Tand’ fokuserar på saker som har med fysisk aktivitet och naturliv att göra, i det kommer även sinnet att ingå. Den röda tråden är att jag skriver om de saker som jag är nybörjare på. Tanken är att det förhoppningsvis kan hjälpa och inspirera andra.

  “Att få blodad tand är ett uttryck som används när någon provar på något och sedan tycker om det så mycket att man vill fortsätta med det. Man får blodad tand.”

  ”In
  In English
  Auf Deutsch
  In Französisch
  日本語で
  In Italiano
  Türk
  En español
  Στην ελληνική
  PÃ¥ Svenska
  +Follow

  Login