Login
+Follow
Login

Mobilfritt sovrum

By Blodad Tand on 2015.07.12 In Blodad Tand Kropp&Sinne Prylar

Det tog bara två år och ett ögonblick för oss att skaffa det mobilfria sovrummet som jag och min partner pratat om sedan innan vi flyttade ihop. Vi eftersträvar ett sovrum som bara är ett SOV-rum. Nu är det tyvärr inte möjligt på grund av platsbrist och att t ex alla garderober är i sovrummet. mobilfritt Men vi kom på oss själva med att låta detta hindra oss från den väldigt enkla saken att inte tillåta telefoner i sovrummet. Någonstans fastnade vi i tanken ”allt eller inget”, att om vi inte har allt som vi vill ha det, så behöver vi inte ta mellanstegen som leder i rätt riktning. Så två år och ett ögonblick senare så var vårt sovrum mobilfritt. Hur? ”Det är ju bara att vi flyttar ut laddarna i hallen!” Och vips! Att en sådan enkel grej var så ”svår”, så länge. Det var väl en för enkel sak som kunde gömmas och glömmas bland andra intentioner. Men nu är det gjort och det känns bra. Att inte längre stirra in i en ljus skärm och rubba hjärnans naturliga törst efter mörker och sömn. Och det kan räcka med att göra en sådan ”enkel” grej för att man ska känna att man faktiskt tar ansvar över det man faktiskt vill och hur man vill ha det. Har du någon enkel grej du ”bara” behöver ta tag i?

Jag personligen lägger inte så mycket energi på att oroa mig över strålning och sådant, men vill du läsa mer om strålning och tips på hur du ”strålningsbantar” så har Morotsliv ett välskrivet inlägg om det.

Tack för att du läste.

2 Responses to "Mobilfritt sovrum"
Related post from other blogs

   Comments (2)

  1. iskogochmark wrote:

   Superbra grej! Själv stirrar jag nog in alldeles för mycket i telefonen på kvällen. Instagramnörd som jag är!

  2. Leave a comment

   E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
   *
   *

  Blodad Tand?

  Grafisk kommunikatör som strävar efter ett mer aktivt liv nära naturen. Jag har en idé om framtiden som jag trivs väldigt bra med, resan känns spännande och den kommer delvis att dokumenteras här.

  ‘Blodad Tand’ fokuserar på saker som har med fysisk aktivitet och naturliv att göra, i det kommer även sinnet att ingå. Den röda tråden är att jag skriver om de saker som jag är nybörjare på. Tanken är att det förhoppningsvis kan hjälpa och inspirera andra.

  “Att få blodad tand är ett uttryck som används när någon provar på något och sedan tycker om det så mycket att man vill fortsätta med det. Man får blodad tand.”

  ”In
  In English
  Auf Deutsch
  In Französisch
  日本語で
  In Italiano
  Türk
  En español
  Στην ελληνική
  PÃ¥ Svenska
  +Follow

  Login