Login
+Follow
Login

Energi

By Blodad Tand on 2015.10.06 In Blodad Tand Jakt Kropp&Sinne Skogen

Jag tror att växter, djur, människor, jorden och rymden är ihopkopplad av energier. Det där osynliga ”flummet” som gör att allt sitter ihop och förenar oss. Sedan är inte alla lika observanta på det, men de flesta har någon gång känt en känsla, och tänkt tanken ”det är något som inte stämmer …” trotts att allt verkar vara som det brukar. Jag personligen är väldigt observant på sådana saker och får snabbt en känsla av; t ex ett rum med människor utan att ha pratat med någon, good vibrations, bad vibrations eller neutrala vibrations :) Jag brukar fascineras av att observera min hund och hur hon reagerar väldigt kraftigt på vissa hundar och människor utan att de till ytan inte ser ut på något obehagligt sätt. Vad är det för energier hon plockar upp som undgår mig?

Sedan tror jag att vi människor distanserats från det ”magiska” i oss själva. Den där magiska kopplingen till naturen, den sanna ”ur-känslan” har suddats ut av logiskt tänkande och sannolikheter.

Åteljakt

Jag vill skriva om det här eftersom jag observerar det lite extra när jag är ute och jagar. Jag uppmärksammade kopplingen kring energi på min premiärjakt. Jag kom på att jag satt där på helspänn på passet, och då frågade jag mig själv: ”Vilken energi skickar jag ut?” Varenda älg i hela skogen kunde nog känna att det var något som var fel vid den där stenen där jag satt. En nervös och osäker energi som strålade som plutonium ut från mig. Jag slappnade av och försökte finna ro och naturlig harmoni. Det gick rätt bra och efter ett tag kom det en älg lunkande. Samma sak hände när jag satt och vakade på vildsvin. En gris kom och nosade, jag siktade och fick puls, min energi blev hetsig. Grisen stannade upp från sitt bökande, titta åt mitt håll och drog iväg. Den kom dock tillbaka, jag höll mig lugn och grisen stannade.

Tack för att du läste!

Allt väl.

0 Responses to "Energi"

    Comments (0)

    Leave a comment

    E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *
    *
    *

Blodad Tand?

Grafisk kommunikatör som strävar efter ett mer aktivt liv nära naturen. Jag har en idé om framtiden som jag trivs väldigt bra med, resan känns spännande och den kommer delvis att dokumenteras här.

‘Blodad Tand’ fokuserar på saker som har med fysisk aktivitet och naturliv att göra, i det kommer även sinnet att ingå. Den röda tråden är att jag skriver om de saker som jag är nybörjare på. Tanken är att det förhoppningsvis kan hjälpa och inspirera andra.

“Att få blodad tand är ett uttryck som används när någon provar på något och sedan tycker om det så mycket att man vill fortsätta med det. Man får blodad tand.”

”In
In English
Auf Deutsch
In Französisch
日本語で
In Italiano
Türk
En español
Στην ελληνική
PÃ¥ Svenska
+Follow

Login